Dela ett förslag, idag!

Startsida-01

Workshop & Take overs

Obs! Projektet avslutades 2016 så i nuläget kan vi tyvärr enbart ta bokningar av workshops i mån av tid. Kontakta oss på info@kumulus.se så berättar vi mer.

 

Vad är en TAKE OVER?
En take over är en delaktighets- och demokratiworkshop vi anpassar efter er. Vi väcker uppmärksamhet på din skola eller fritidsgård genom tävlingar och happenings i korridorerna – eller föreläser på en av era lektioner om ungas röst och engagemang. Vi anpassar oss efter vad ni vill och de behov ni har – vi kommer ut till er.

Vem kan boka oss och vad kostar det?
Alla i våra medlemskommuner kan boka oss och nej – det kostar ingenting! Oavsett om du är en lärare som vill ha ett lokalt påverkansperspektiv i undervisningen, en rektor som vill att vi ska vara ett inslag på en personaldag, en politiker som vill lyfta ungas röst med dina kollegor, om du sitter med i ett ungdomsråd eller ordnar en ungdomsfestival – vi kan vara med på det du vill.

Hur bokar man oss?
Lätt som en plätt. Hör av dig till oss (våra kontaktuppgifter hittar du här) så bokar vi in ett möte där vi kan diskutera hur du vill använda SKAKA OM.