Dela ett förslag, idag!

Startsida-01

Fritids Aktiviteter, bostäder!

Förslag från Marie klockan 22:51 den 2015-10-21

För att norra Öland, eller öland i huvudtaget ska få hit mer ungdomar! Så behövs billiga bostäder, och fler fritidsaktiviteter!
Förslag till fritids aktiviteter främst på norra Öland! Då vi har långt att åka som in till kalmar, för att kunna göra något… då det inte är bra med bussförbindelser tex!
Jag föreslår en cross bana:
Cross banan kommer inte bara kunna användas till cross, utan även ungdomar och vuxna kan ta med sig cykel eller vad nu de önskar!

Ishockey hal!
Den kommer inte bara kunna användas för ishockey. Den kan användas till barnlek på is, fritids åkning, konståknings. Sen så kan man anlägga konserter, man kan använda det till hästtävlingar, friidrott och så mycket mer!

Dans kurser för barn, ungdomar och vuxna! Kommunen måste få ungdomar att vilja gå ut, och se till att de har något att gå ut till! Alla kanske inte vill spela fotboll eller golf!

Om denna kommun ska överleva så måste det finnas mer bostäder och aktiviteter!

För så som kommunen är nu.. vill inte jag stanna kvar. Om det inte blir bättre, så kommer jag inte stanna här för mina framtida barns skull. // Marie 20 år!

Borgholm

Kommentera

  • 23 oktober, 2015 kl. 10:05
    Helena skriver:

    Hej Marie!
    Jag heter Helena och är ny ungdomssamordnare i Borgholms kommun. Tack så jätte mycket för dina väldigt bra förslag och tankar runt Borgholms kommun! Min uppgift är till stor del att lyssna in er ungdomar och jag kommer att ta med mig detta och prata med berörda personer som ska få titta på detta och höra vad de har att säga. Än en gång: tack så mycket för dina tankar!
    Mvh Helena