2016 jaooo

Hej på er!

Nu är jullovet över för den här gången men vi på SKAKA OM bölar inte för det. Snarare tvärtom. 2016 är nämligen året när det händer så himla mycket roligt.

Just nu turnerar vi runt i era ungdomsråd och elevråd och håvar in feedback på den instruktionsbok vi håller på att skriva. I den finns tips och trix från unga till vuxna om hur de bättre kan inkludera, engagera och motivera. Den här instruktionsboken kommer sedan att presenteras på en stor konferens nu i vår. Självklart gör vi den konferenser ihop med de experter som kan det bäst – nämligen er! Ni som är unga och har stenkoll på hur de här sakerna fungerar. Vill du också vara med? Hör av dig till oss på hej@skakaom.nu i så fall! Dessutom kommer ju sommaren där vi kommer kunna erbjuda världens bästa sommarjobb igen, så stay tuned när vi släpper platserna om du är intresserad av att söka.

Ni ser, ett fullspäckat år har vi framför oss och vi vet att det kommer bli precis lika roligt och påverkanspeppigt som det varit alla andra år.
Ni hänger väl med?

YO HÖGSBY! Idag är vi på Fröviskolan, dra en repa förbi kiosken så hänger vi precis utanför ✌️ #skakaomnu #högsby