And the winners are..

TACK FÖR GRYMMA VECKOR KALMAR & HÖGSBY!

Vi är så otroligt glada för att vi fått chansen att hänga med er på Funkaboskolan, Falkenberg och Fröviskolan. Ni är så grymt inspirerande och engagerade och vi hoppas verkligen att ni känner att SKAKA OM är er grej, er röst och er chans att påverka. Vi finns till för er. För dig. Du som är ung och vill förändra, förbättra och göra skillnad. Det bästa av allt är att det fortfarande finns skolor kvar i kommunerna vi inte hunnit besöka, så håll utkik framöver så kanske vi tittar in där också!

Och nu, till the big news. Hur gick det egentligen med vår instagram-tävling? Kort info:

Vad? 
För er som inte hängt med på vad det innebär så har vi i haft med oss ett fotobås med lite lösmustascher och glasögon och hattar. För att delta i tävlingen skulle man ta en selfie samt lägga upp den på instagram (sitt eget konto eller vårt) och tagga med #skakaomnu.

Pris?
1:a pris – Biobiljett + SKAKA OM-kit
2:a – 4:e pris: SKAKA OM – solglasögon

12200986_1708570506041883_636014286_n

Och vinnarna ääääär..

1:a pris
@karlliljeblad + @amandaafrid (Funkabo)

2:a & 4:e pris
@alicejohansson02 + johanssonebba + daviddanell112 + jakoub02 + alexander_lfc (Falkenberg)
@mio_delibaltas + @zlatan_tjejen13 + matilda_lindh (Fröviskolan)
@wilmizzee + wilmavistemark (Fröviskolan)

GRATTIS TILL ER!
Mejla oss er postadress & telefonnummer på hej@skakaom.nu
så skickar vi era priser nästa vecka!